fredag 16 september 2011

Fredagstacopaj




Ingers goda tacopaj

Pajdeg
150g margarin
3dl mjöl
2-3msk vatten

Blanda ihop allt till en deg och tryck ut den i en pajform. Nagga och förgrädda ca 10min.

Fyllning 1
500g köttfärs
1lök
1 påse tacokrydda
1dl vatten

Bryn köttfärsen och löken. Häll över tacokryddan och vatten. Låt puttra en stund.

Fyllning 2
2dl creme fraich
4msk majonäs
3msk chilisås
2dl riven ost
salt och peppar

Blanda ihop alla ingredienser i en skål.


Förgrädda pajdegen, bred ut fyllning 1 i formen, bred på fyllning 2 över det och grädda sedan 15-20min.  Hacka 3-4 tomater i små bitar och strööver pajen när du tagit ut den ur ugnen.
Servera!







/Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar